1 Οκτ 2007

Η Σεράτια Μαρκέσενς ξαναχτυπά...

Μετά την περίφημη συμμετοχή της στα "24 Σονέτα για την πολιτική διαχείριση της ερωτικής απελπισίας" (εκδόσεις kalokerisapilas), η Σεράτια θα καταπλήξει το ελληνόφωνο και αγγλόφωνο κοινό με το νέο της βιβλίο "11 poems for uncommon girls and one for an incredibly common one". Θα είναι δίγλωσσο (αγγλικά - ελληνικά) και θα συνοδεύεται από σκίτσα με τη γνωστή υπερ σούπερ τέλεια αισθητική της.

Αναμείνατε. Ενδεχομένως θα εμφανιστεί με το νέον έτος.

(Άμα με αφήσει θα αναρτήσω και μια προδημοσίευση να πάρετε μια ιδέα.)





-

3 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Περιμένομε, καθώς το αναγνωστικό κοινό των «24 σονέτα» έχει αυξηθεί...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΥΡΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ... ΤΟ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ... Η ΠΙΚΡΑ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΘΕΛΕΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΤΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ

ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

αιμόφιλε καλησπέρα. είμαι ο καστανιωτοπατάκης κεδρολίβανος και αν ψήσεις τη σεράτια να εκδώσει σε μένα το νέο opus της, θα σε δωροδοκήσω με τζάμπα εισιτήρια για το ντιστρόι άθενς και διαρκείας για τα βίλλατζ στου ρέντη.