27 Απρ 2009

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ


ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΣΟ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ


Οι ειδικοί ερευνητές του aimof.blogspot.com, ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις παγκόσμιες ιατρικές προβοκάτσιες, έρχονται για δεύτερη φορά να βγάλουν την ανθρωπότητα από το σκοτάδι αποκαλύπτοντας την πραγματική αιτία του ξεσπάσματος της νόσου των χοίρων (μόνο για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η πρώτη φορά ήταν με το ξεσκέπασμα το 1932 της παγκόσμιας συνωμοσίας που απέδιδε την εξάπλωση της γρίπης στον μικροβιόκοκο Αιμόφιλο Της Ινφλουέντζας)


ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ



(Πηγή: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, 27 Απριλίου 2009)

Τέλος στα σενάρια που θέλουν τους μεξικανούς μετανάστες να ευθύνονται για τη μετάδοση της νόσου των χοίρων στην Ευρώπη, βάζει η συνταρακτική έρευνα του aimof.blogspot.com. Σύμφωνα με τη σχετική δημοσίευση που κάνει ήδη το γύρω των τηλεοπτικών δικτύων όλου του πλανήτη, το θανατηφόρο καινούριο στέλεχος Α/Η1Ν1 αναπτύχθηκε στη Γαλλία, σε μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα κοντά στη Μασσαλία, ως αποτέλεσμα της διατροφής των χοίρων με κρεατάλευρα, περίπτωση δηλαδή ανάλογη με την προ ετών ανάπτυξη και εξάπλωση της νόσου Creutzfeldt-Jacob.

Στη συνέχεια το στέλεχος μεταδόθηκε με τον πλέον συνηθισμένο σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τρόπο, δηλαδή με μετάδοση από γουρούνι σε γουρούνι, κατά τη διάρκεια αδικαιολόγητων βίαιων επεισοδίων που προκάλεσαν στις αρχές Απριλίου ομάδες γάλλων κτηνοτρόφων, στο πλαίσιο παράνομης και καταχρηστικής διαμαρτυρίας τους για τoυς νέους δυσβάσταχτους δασμούς στο χοιρινό κρέας, έξω από την κεντρική κρεαταγορά της Μασσαλίας.


Τα δύο μολυσμένα ζώα απομακρύνθηκαν και απομονώθηκαν σε ασφαλές περιβάλλον και η ταυτοποίησή τους απέδειξε πράγματι τόσο τις γενετικές ομοιότητες όσο και την ταχύτατη μετάδοση του ιού. Πρόκειται για τον 6χρονο χοίρο Cochonette της ράτσας Scweinterberg και τον 27χρονο αστυνομικό George Beaumec, των Ειδικών Κατασταλτικών Μονάδων.


Ωστόσο μετά από παρέμβαση της Διεθνούς Αμνηστίας, ο προσβληθείς αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση των εργαστηριακών εξετάσεων και του εδόθη 6μηνη αναρρωτική άδεια.

Όπως όμως καταγγέλλουν οι Γαλλικοί Ιατρικοί Σύλλογοι, ο George Beaumec επέστρεψε άμεσα στην ενεργό δράση λόγω αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών, με αποτέλεσμα τη μετάδοση του ιού λίγες μέρες μετά, με τον δεύτερο συνηθέστερο τρόπο, δηλαδή από γουρούνι σε άνθρωπο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Washington Post, κατά την εκκαθαριστική επιχείρηση που διεξήγαγε η γαλλική αστυνομία εναντίον πακιστανών, αλγερινών και μεξικανών μεταναστών την 21η Απριλίου στο λιμάνι του Calais, ο φορέας αστυνομικός μετέδωσε τον ιό σε μεξικανό μετανάστη, ο οποίος απελάθηκε στη χώρα του με τελικό αποτέλεσμα την εξάπλωση της ασθένειας και εκεί.



Βάσιμες δημοσιογραφικές πηγές θέλουν τη μεξικανική κυβέρνηση να εγείρει αγωγή αποζημίωσης κατά του γαλλικού κράτους, ενώ η WWF καταγγέλλει τους γάλλους κτηνοτρόφους για τη βάναυση χρήση των χοίρων κατά τις διαδηλώσεις και ζητά τη μετατροπή σε κακούργημα κάθε τέτοιου είδους διαμαρτυρίας.

Πληροφορίες που μιλούν για ξεχωριστή ποινική δίωξη όσων χοίρων έχουν στις διαδηλώσεις κρυμμένα ή αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά τους, ελέγχονται ως αναληθείς.

.

8 σχόλια:

πατριώτης όχι εθνικιστής είπε...

Επιτέλους μια αληθινή φωνή. Ως πότε θα ανεχόμαστε το αίσχος των κουκουλωμένων γουρουνοαναρχικών που επιτίθενται στους αστυνομικούς και καταστρέφουν τις περιουσίες απλών πολιτών;

Να παρέμβει ο εισαγγελέας για όλους αυτούς:
https://www.halloweenstreet.com/Accessories/Animal/Pig-Mask.htm

Ανώνυμος είπε...

:-):-):-):-):-):-)

Unknown είπε...

ΛΟΛ!!!!
Άχουτα, τι καλά τα γουρουνάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι όργιο!!!

Πολύ πιο αξιόπιστο πάντως το δικό σου ρεπορτάζ πάνω στο θέμα!

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Καλά τόλεγε ο Τζιμάκος ότι άλλο οι μπάτσοι, άλλο τα γ'ρούνια κι άλλο οι δολοφόνοι!

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή αποκάλυψη! Πάντα τέτοιες δημοσιογραφικές επιτυχίες, Αιμόφιλε... (μ'αρέσει αυτή η προσφώνηση, κάτι σαν παλιόφιλε)

clash city rocker είπε...

Οι δικές μου πληροφορίες, θα έλθω να συμπληρώσω, μιλάνε για μετάδοση της νόσου και στην Ελλάδα (από χοίρο σε χοίρο) λόγω συνωστισμού του εν λόγω είδους από μεγαλοχοιροτρόφους της ΓΑΔΑ (Γαλακτοκομική-Αγροτική Διαχείριση Αγριοχοίρων), πάνω σε μηχανές μικρού κυβισμού για ψυχαγωγικούς λόγους.Περαιτέρω πληροφορίες που σημειώνουν τη μετονομασία της συγκεκριμένης ομάδας παραγωγής (θεάματος) λόγω σύμπραξης με τον γαλακτοβιομηχανικό κολοσσό ΔΕΛΤΑ κρίνονται μάλλον αδιασταύρωτες...

χ.ζ. είπε...

XAAA!