27 Οκτ 2009

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Το βιβλίο της Serratiae (η γενική πτώση δείχνει ότι έχουμε βαθειά γνώση των λατινικών) βρίσκεται ήδη στα χέρια μας και παρακάτω ακολουθούν οι οδηγίες για το πώς θα το αποκτήσετε.
[Για τη δε ηλεκτρονική έκδοση, μην αγχώνεστε! Όσες και όσοι επιθυμούν, θα μπορούν σε μερικές ημέρες να το κατεβάσουν από τoν υπερσύγχρονο και fully interactive ιστότοπο των εκδόσεων kalokerisapilas]




ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΤΙΑΣ ΜΑΡΚΕΝΣΕΣ


1. Τυπώνετε το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι που θα βρείτε αμέσως παρακάτω.

2. Το κόβετε γύρω γύρω. Αν δυσκολευτείτε (επειδή είναι λεπτοδουλειά) ζητήστε τη βοήθεια κάποιου μεγάλου.

3. Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου πηγαίνετε στη Θεσσαλονίκη, στην Καμάρα, και από εκεί παίρνετε το λεωφορείο Νο 2. Κατεβαίνετε στη στάση ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ.

4. Φτάνετε στην κατάληψη "ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΥΦΑΝΕΤ" όπου συνειδητοποιείτε ότι λαμβάνει χώρα το τριήμερο της αναρχικής συλλογικότητας ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΠΛΗΝ.

5. Σκέφτεστε "Α, τι ωραία, ένα τριήμερο ενάντια στο Εμπόρευμα και το Θέαμα. Θα έρθω και τις επόμενες δύο ημέρες!".

6. Βρίσκετε το σημείο όπου δίνονται τα βιβλία της Σερράτιας.

7. Δίνετε το κουπόνι κλείνοντας ταυτόχρονα το αριστερό μάτι και παίρνετε το βιβλίο.
-Εναλλακτικά, εάν δεν μπορείτε για λόγους γενετικούς να κλείσετε το μάτι σας, πριν δώσετε το κουπόνι λέτε ρυθμικά το εξής:
"Έχω μαζί μου
Το ειδικό κουπόνι
Μπάτσοι γουρούνια

Δολοφόνοι"

8. Απολαμβάνετε την παρουσίαση των ποιημάτων από το συγκρότημα Ms Ratter.












ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ BLOG

ΕΡΩΤΗΣΗ: Έχω ακούσει ότι τόσο το kalokerisapilas όσο και η Συντεχνία Πλην, δίνουν τα βιβλία τους χωρίς αντίτιμο.
ΑΠΑΝΗΣΗ: Ναι, πράγματι είναι αλήθεια, ότι τόσο το kalokerisapilas όσο και η Συντεχνία Πλην, δεν συνδέουν το αποτέλεσμα οποιασδήποτε δημιουργικής τους δραστηριότητας με οποιοδήποτε αντίτιμο.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν δεν έχω μαζί μου το ειδικό εκπτωτικό κουπόνι του aimof.blogspot.com, θα μπορέσω να πάρω το βιβλίο;
ΑΠΑΝΗΣΗ: Ναι, φυσικά.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Το κουπόνι μου εξασφαλίζει κάποια έκπτωση ή κάποια ειδική μεταχείριση;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι, απολύτως καμία.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τότε γιατί να πάρω μαζί μου το κουπόνι;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτή είναι μία κακοπροαίρετη ερώτηση.

-----------------

Ακολουθεί η αφίσσα του τριημέρου της Συντεχνίας Πλην. Οι κεντρικές θεματικές των συζητήσεων αφορούν την εξέγερση του Δεκέμβρη, το Εμπόρευμα και το Θέαμα. Πέρα από την παρουσίαση των ποιημάτων την Παρασκευή, θα γίνει ακόμη μία συναυλία το Σάββατο με τα ΜαυρΑκόρντα και τους Incognita Sperans. Και την Κυριακή θα γίνει παρουσίαση της έκδοσης "Louise Michel, Σας γράφω από τη νύχτα μου" και στη συνέχεια μια video performance με τίτλο "Rather Entertaining" από το φιλαράκι μου, τον VIJ.
Θα είμαστε όλες και όλοι εκεί.

























ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά αιμόφιλε αλλά δεν θα μας περιμένετε μόνο εσείς. Θα περιμένουμε και μεις κανά τριήμερο στην καμάρα για το 12αρι που δεν θα'ρχεται. Το 2 λοιπόν κι αφήστε τον αιμόφιλο να παραπληροφορεί (άδολα?)! Εναλλακτικά, κατεβαίνουμε στη Μητροπόλεως, παίρνουμε το 12 αυτή την φορά και κατεβαίνουμε στην ομώνυμη στάση Υφανέτ. Αδημονούμε!

fil, berlin είπε...

krathste merika antitypa kai gia mas tous ksenitemenous!

Radiodada είπε...

"Έχω ακούσει ότι τόσο το kalokerisapilas όσο και η Συντεχνία Πλην, δίνουν τα βιβλία τους χωρίς αντίτιμο."

Απατεώνα!!!!
Τι χωρίς αντίτιμο ρε λοποδήτη ?
Πρέπει δηλαδή να χαλάσω καμιά 70αριά ευρώ σε βενζίνη για να έρθω ως εκεί για να πάρω το βιβλίο?
τσ τσ τσ...

Άσε ρε αιμόφιλε θα το παραγγείλω από το amazon που μου το φέρνουν ως την πόρτα!

the Babe είπε...

lew na parw taxi!

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε αθεόφοβε πόσο καιρό έχεις να πάρεις λεωφορείο????τστστσ
Παρολαυτά επειδή σας αγαπούμε πολύ θα βρούμε την άκρη και θα έρθουμε!

αταξιθέτης είπε...

Διακρίνω μια σταλινοποίηση της συντεχνίας ή μου φαίνεται;;;;;
Από την ελεύθερη συνεισφορά στο κουπόνι.... τσ τσ τσ

Ευτυχώς η αμερικανιά με το μουσικοχορευτικό (δε φαντάζομαι να μη χορέψεις) υπερθέαμα για την προώθηση του βιβλίου το φέρνει στα ίσα του το πράγμα.

Είτε χωρίς αντίτιμο, είτε με κουπόνι
μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι

AlexMil είπε...

πρώτη φορά στο μπλογκ σου,

έχεις ιδέες και χιούμορ,
Στην υφανετ πηγαίνεις από το κέντρο και με το νουμερο 2 αστικό και κατεβαίνεις στάση θεαγένειο.


καλό βράδυ

Αιμόφιλος Τ. Ινφλουέντζας είπε...

[παραβίαση του πρωτοκόλλου μη παρέμβασης στα σχόλια, για ευνόητους λόγους]

Καλά, μη βαράτε... Το διόρθωσα. Ναι, εντάξει, το 2 είναι το σωστό.

Ένα μυαλό, χειμώνα - καλοκαίρι...

αρκτούριος είπε...

ΖΗΤΩ!
θΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΑΙΜΟΦΙΛΑΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η μεταφορική των βιβλίων της serratia και της συντεχνίας πλήν έχει την τιμή να σας ανακοινώσει πως η μεταφορά των ακυκλοφόρητων έως τώρα εντύπων θα γίνει με ιδιαίτερα μέτρα ασφάλειας και πομπή οχημάτων εποπτείας στην εθνική οδό. Η άφιξη δεν ανακοινώνεται ακόμη για ευνόητους λόγους και για να μην επικρατήσουν φαινόμενα βίαιης παραφροσύνης κατά την έλευση της εντυποαποστολής. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους της κατάληψης Υφανετ που επεξεργάζονται αριθμημένα σύστημα διανομής τύπου "συσσιτίου" για να αποφευχθούν οι εντάσεις.

504 km notia tis thessalonikis είπε...

koita na deis file mou!
Next thing you know, tha parei kai to prwtathlima o mpaok...
Tipota den exete afisei gia mas, tous tapeinous kai katafronemoenous, tous athinaious. Sti thessaloniki o miro, sti thessaloniki kai i parousiasi tou vivliou tis SerratiAE ( in awergasm gia ti geniki...) Telos pantwn, sunerxomai apo to euxaristo dialeimma kai kataggelw to fataouliko kratos tou Vorra pou krata me tis methodeuseis tou, emas tous katoikous tis prwteuousas se kathestws peinas kai eksathliwsis!!! tha mou peis, vevaia, ti na klasei mia tapeini prwteuousa ( typou athina, tokyo, londino)mprosta sto ypervatiko gewpolitiko morfwma tis uperprwteuousas twn Valkaniwn?

Mathainw, vevaia, oti tha mas to parousiasete ki edw to vivlio, to Noemvrio, leei. Etsi kanate panta! kai tous polu megalou velinekous kallitexnes, vlepe niko verti, pegki zina, pasxali terzi prwta tous apomuzousate, tous upovalate sti skliri mathiteia tou apaititikou sas koinou ki ustera, tsouromadimenous kai tsakismenous wsan kai ta louloudia pou tous petousate swridon( broken flowers san na leme), tous ksapostelnte stin taxam dithen prwteuousa, gia na pethanoun plousioi kai diasimoi, me ta dika mas lefta.
As einai, omws. Tha arkestoume pros to paron ston parthenwna kai sta psixoula pou mas petate, mexri na apofasisoun oi kratountes ekei panw oti uparxei ki alli ellada...kai ti theloume.
Exw loipon na upovallw ena aitima s auti ti logiki tis psixouloepaiteias.
ti tha legate na stithei mia giagantoothoni stin plateia eksarxeiwn, se ap eutheias sundesi me tin yfanet, gia na paroume ki emeis mia geusi apo to triimero? ti ekane, leei? Kati tetoio tha prosekroue ston antiemporeumatiko, antitheamatiko xaraktira tou triimerou? Eleos! Epitelous telos me tis ftines dikaiologies!
Kapvws etsi kratisate gia tin parti sas tin authentiki suntagi tis mpougatsas, me to prosxima oti den kseroume na tin kovoume. Kapws etsi mas afisate na trwme sketo putogyro, tin idia wra pou eseis trwgate tautoxrona kai sandwich kai pita, me to atrantaxto epixeirima"ama den ksereis pws na to zitiseis de tha ksereis kai na to fas"
kai san na min eftanan ola auta, me tin upopsifiotita pswmiadi organwnete ypoula kai methodika ti metonomasia tis nomarxias thessalonikis se rigilis.
e auto de tha sas perasei !!!(standard omws)

cecil in pain είπε...

Το "φιλαράκι" σου, ο vij; Άλλα μας λέει το φιλαράκι σου η Σεράτια. Συντονιστείτε αδέρφια. Καρφώνεστε.

http://serratiam.blogspot.com/2009/10/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

εεε!!
θεμε και εμεις!!

ερειδομαι στον φανζηνΗ.

1ος αριθμος

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου...Αυτές οι λογικές μας πάνε πολύ πίσω σύντροφοι και συντρόφισσες. Τέτοιος ελιτισμός και εσωστρέφεια, και μάλιστα καμουφλαρισμένα, δεν το περίμενα από σένα αιμόφιλε! Μα να φτάσεις μέχρις του σημείου να δώσεις λαθεμένες οδηγίες για να μην καταφέρει να έρθει ο πολύς ο κόσμος? Κι όλα αυτά γιατί? Για να έρθουν μόνο οι μυημένοι? Που ξέρουν πού βρίσκεται η υφανέτ και (υποτίθεται ότι) έχουν διαβάσει για το θέαμα και τον φετιχισμό του εμπορεύματος? Ξέρεις τι λέγανε επ'αυτού οι καταστασιακοί αιμόφιλε?

http://3.bp.blogspot.com/_94LYPHvl2d8/RiyZZYUbC8I/AAAAAAAAAXU/oaF_bmq4IUM/s1600-h/SITU3.jpg

Πάλι καλά να λέμε που υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι σύντροφοι που δεν μπορούν να δεχτούν τέτοιες καταστροφικές λογικές και τολμούν να αποκαλύψουυν την αλήθεια εξαναγκάζοντάς σε να τα συμμαζέψεις.
Σύνελθε αιμόφιλε, οι καιροί είναι δύσκολοι και το ειλικρινές άνοιγμα στην κοινωνία, στο λαό, είναι η μόνη ελπίδα σε ένα χώρο χωρίς ελπίδα και φωνή.

Ανώνυμος είπε...

κι όσο γι'αυτούς από πάνω με τις αθηναικές πινακίδες και το μεγάλο θράσσος, θα τους συμβούλευα να μην είναι τόσο προκλητικοί. Μετά απ'όλα αυτά έχετε και παράπονο? Στο τσακ είμαστε να το βάλουμε το τελωνείο στα τέμπη και μετά όχι μόνο ποιήματα και γιγαντοοθόνες (εδώ γελάμε) δεν θα δείτε αλλά θα τα ξεχάσετε όλα. Και τους λαικούς τραγυδιστές μας, και τις πολιτικές μας περσόνες και τις "προοδευτικές" μας αντιλήψεις. Η βαλκανική ψυχή μας θα ξεχυθεί και θα ενωθεί με τα αδέρφια μας κι εσείς θα ξεμείνετε στη μίζερη, ανέραστη πόλη, με τους φρενήρεις ρυθμούς και τα άνοστα καλαμάκια σας. Μόνοι σας με τις πελοποννησιακές λέρες

ξεναγός νεκρόπολης είπε...

αγαπώ τον παραπάνω ανώνυμο!αντε!το 3ήμερο άρχισε!κλείστε τους υπολογιστές (εκτός κι αν είστε στο 2 ή στο 12 με laptop) και ελάτε!

izydoor είπε...

ντουκουμέντο υπ αριθμόν 1:
[Για τη δε ηλεκτρονική έκδοση, μην αγχώνεστε! Όσες και όσοι επιθυμούν, θα μπορούν σε μερικές ημέρες να το κατεβάσουν από τoν υπερσύγχρονο και fully interactive ιστότοπο των εκδόσεων kalokerisapilas]

ντουκουμέντο υπ αριθμόν 2:
11 Poems for uncommon girls and one for an incredibly common one
ΥΠΟ ΕΚΔΟΣΗ
Αναμένεται γύρω στο Φεβρουάριο του 2008
περισσότερα στο aimof.blogspot.com

____________________________

απλό συμπέραζμα:
ο αιμόφιλος είναι κουφάλα.
χρησιμοποιώντας την παλιά δημοσιοϋπαλληλική τακτική του "πηγαίντε στο γραφείο 12 από όπου θα σας παραπέμψουν στο γραφείο 14 και από εκεί αφού κατέβετε στο ισόγειο για φωτοτυπίες, μπορείτε να γυρίσετε στον πέμπτο για να συνεννοηθείτε με τη γραμματέα της διεύθυνσης, πότε μπορείτε να τηλέφωνήσετε στο γραφείο προσωπικού για να κλείσετε ραντεβού!" καταφέρνει να κάνει μία έκδοση δωρεάν για λίγους- μία ελιτίστικη προσέγγιση της έννοιας της κοινοκτημοσύνης.

είναι άλλωστε γνωστό ότι ο αιμόφιλος ανήκει σε μία στενή και κλειστοφοβική ιντελιγκέντσια που αναπολεί την επιστροφή της βυζαντινής αυτοκρατορίας, του μεγαλέξαντρου και των τριάκοντα τυράννων.
απόδειξη, η νοσταλγία που τρέφει προς τη λατινική, αφού όπως λέγει άλλωστε και ο ίδιος έχει "βαθειά γνώση των λατινικών," διότι επιθυμεί εις την λατινικήν να κρυπτογραφεί τα συνομωτικά του σχέδια και να επικοινωνεί με το εαφενδικόν του το Σόρρος και τους άλλους εβραιο-αμερικάνους που καραδοκούν διά να αρπάξουν και τα τελευταία ενυπάρχοντα κειμήλια του περιούσιου λαού μας εις τον ιερόν Τόπον μας.

όμως, χα!
εγώ τον ανεκάλυψα και απεκάλυψα την πλεκτάνην.
____________________
ανέβασε τώρα την ηλεκτρονικήν μορφήν διά τους ξενιτεμένους να μη γίνει χαμόοοοοοος σου λέω.

Chimaikon είπε...

Συμφωνώ με xouxouxou.

mm είπε...

Συμφωνώ κι εγώ με xouxouxou.

και συμπληρώνω κι ένα "αίσχος!" για την εξαπάτησή μας

Ανώνυμος είπε...

Thanks for the blog loaded with so many information. Stopping by your blog helped me to get what I was looking for.