7 Νοε 2008

HAPPY BIRTHDAY! (μετά ολίγης εικονο-ποιήσεως)

.
ή αλλιώς


ένας χρόνος με το aimof.blogspot.com



Πω πω , πέρασε κιόλας ένας χρόνος... Ε βρε παιδί μου, ένα παράξενο πράμα, σαν χτες ήταν που πρωτοξεκίνησε, με κείνη την καταχώρηση με το Κογιότ (μπλιαχ!) και το Μπιπ-μπιπ (γιεα!). Και από τότε... Τι τα θες... άλλες φορές με γόνιμες περιόδους τρία ποστ τη βδομάδα, μετά λίγο πιο κουρασμένα, με το ζόρι μια το μήνα, μετά πάλι εντατικά, τώρα πάλι γιαβάς γιαβάς... Ups and downs που λέμε...

Και όλο το κόλπο δεμένο στο άρμα των πιο αναξιόπιστων εκδόσεων της υφηλίου (βλ. kalokerisαpilas) που έχουμε πια βαρεθεί να τις μαστιγώνουμε από τις γραμμές αυτού του blog για το πόσο ξεδιάντροπα παραβιάζουν κάθε εξαγγελία για μια επόμενη έκδοση.

Ένας μικρός απολογισμός δεν ξέρω πώς θα γινόταν, δεν ξέρω καν αν έχει σημασία, τι να λέμε τώρα, τα ποσοστά από τις μετρήσεις για την επισκεψιμότητα... μπααααα... μίζερα πράγματα...

Αντί αυτών λοιπών, ακολουθεί μία μικρή λίστα με τις 10 δημοφιλέστερες δημοσιεύσεις αυτή τη χρονιά, με γνώμονα βέβαια έναν εντελώς αναξιόπιστο παράγοντα, τον αριθμό των σχολίων. Και κλείνοντας, ένα δωράκι από τη seratia, μία μίνι συλλογή με 9 εικονοποιήματα απείρου κάλους... (βλέπεις δεν στρώνει τον κώλο της να τελειώσει τα παλιά τα ποιήματα και κάνει άλλα κόλπα - αλλά τι να την κάνεις, στριμώχνεται ο καλλιτέχνης; Δύσκολα...)


Eντ ναου, λέηντις εντ τζέντλεμεν

ΔΗ ΑΛΤΙΜΕΗΤ ΤΟΠ ΤΕΝ

(περιέχει κρυφό διαγωνισμό με κρυφό ερώτημα, βρείτε το και κερδίστε πλούσια δώρα!!!)


88 σχόλια 17/5/2008 -
Άντε μη σηκωθώ να πάω στο Παπουνάνε
36 σχόλια 27/9/2008 -
Ανάγνωση
25 σχόλια 3/7/2008 -
Κλασικό εικονογραφημένο
22 σχόλια 12/11/2007 -
Περί αστικών μύθων
20 σχόλια 1/10/2007 -
Για την εξουσία του συγγραφέα
20 σχόλια 21/8/2008 -
Τα εκπληκτικά gadgets του aimof.blogspot.com
18 σχόλια 22/2/2008 -
Ο κλάστης ο μυριστής και ο γνώστης
17 σχόλια 21/12/2007 -
Λάθος σκέψεις στο Αμύνταιο
17 σχόλια 4/3/2008 -
Γαμώ την άλγεβρα Boole


(Αντί υστερόγραφου: Πριν σας παραδώσω στη seratia, ένα μικρό παράπονο... Ήρθαν πολλοί καινούριοι αναγνώστες, δεν λέω, δόξα τω θεώ, καλά πάει το μαγαζί, βάλαμε και τα υδραυλικά, τη δευτέρα περνάει ο ηλεκτρολόγος... Αλλά ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; Γιατί δεν γράφουν; Πικράθηκαν; απογοητεύτηκαν; αλλαξοπίστησαν; Που είναι ο Alexandros, η Νόβισαντ, ο Θανάσης Συκάτσκας, ο b for britzola, ο αρκτούριος και τόσοι τόσοι άλλοι που στήριξαν αυτό το blog στα πρώτα του βήματα; Γαμώτη μου...)

---------------------------------------------


9 ΜΙΚΡΑ ΕΙΚΟΝΟ-ΠΟΙΗΜΑΤΑ

από τη Σεράτια Μαρκένσες























...

Τα σπάει η σεράτια, έτσι;
.
.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ότι τα σπάει τα σπάει...
άσε που είναι και international η απεύθυνση
happy birthday aimof

Ανώνυμος είπε...

ta spaei ta spaei ta spaei... (kata to balance, balance, balance)




happy birthday amofilouliiiiiiiiiiiiiii

ΠανωςΚ είπε...

Αν αυτό το "τα σπάει" το λέτε για καλό, τότε ναι, τα σπάει, μόνο που δεν θεωρώ σωστό να χρησιμοποιούνται όροι μπουζουκλερί για αυτά τα έργα...

Οσο για το κρυφό ερώτημα αυτό πρέπει να είναι: Γιατί μείνανε χωρίς δεσμό, χωρίς έτερο ήμισυ, τα μισά του τοπ τεν;

Alexandros Efklidis είπε...

Aimofile xronia polla! Seratia strwse ton kwlo sou giati h upomonh mas exantleitai...ki oso gia mas tous palious pou den grafoume pia...as daneistw ta logia tou poihth "Τώρα ξαναγυρίζω στη σιωπή μου. Παρακαλώ το Θεό να μη με φέρει άλλη φορά σε παρόμοια ανάγκη να ξαναμιλήσω." Ή αλλού
"Με τι καρδια με τι ψυχη
τι πονο και παθος
πηραμε τη ζωή μας λαθος
και αλλαξαμε ζωη...." Ή και το άλλο "Φόρεσα πάλι
τη φυλλωσιά του δέντρου
κι εσύ βελάζεις."

caveman είπε...

Χάπι, σωληνάριο ή υπόθετο!

Να σαι καλά και να ξέρεις πως σε διαβάζουμε κι από την άλλη άκρη του ωκεανού!!

Πολλά φιλιά!

Ανώνυμος είπε...

HAPPY BIRTHDAY ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗ! ΜΑ ΤΙ ΨΩΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ, ΡΕ ΕΓΩΠΑΘΗ ΤΥΠΕ, ΡΕ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕ, ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΡΕΖΕΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ TOP 10 ΕΧΕΙ 9 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

xronia polla xronia polla xaroumena xrysa blog !

Rodia είπε...

Τα σπάει η σερατια! :)
Χρόνια πολλά και μπλογημένα!:-))))
..τώρα που το λες.. στις 5 Νοέμβρη έκλεισα τρία χρονάκια εδώ μέσα.. φτου! είχαμε πλανητικές εκλογές και ξεχάστηκα βλέπεις.
Οσο για τους παλιους, έτσι είναι, αυτά έχει το μπλογκέρνειν.. έρχονται και παρέρχονται και τπτ σταθερόν την σήμερον ημέραν.. άστα βράστα λέμε, αυτά έχει η ελευθερία: αφήνεις ελεύθερα τα λουριά και το σκάν οι αναγνώστες!
Εμένα να δεις πόσοι μου την έχουν σκάσει. Μόλις αραίωσα (λογω ανωτέρας βίας που λένε) τα πόστια και τα σχόλια, την κάναν σα λαγοί και άντε να τους ξαναμαζέψω, οπότε το πήρα απόφαση και ποστάρω χωρίς να περιμένω... αντίκρυσμα!
Θέλει τζέρτζελο ο λαός!
Διαβάζουν οι μπαγάσηδες (το βλέπω στο τράκερ) αλλά δε σχολιάζουν τα τέρατα!!!
Θυμάμαι ότι μέχρι να κλείσω χρόνο είχα σκεφτεί κάμποσες φορές να το κλείσω το ρημάδι (=τα ρημάδια, έχω αρκετά) αλλά δεν το έκανα και απλά συνήθισα τη κατάσταση που είναι "αφού μ' αρέσει μπλογκέρνω" και σκασίλα μου ποιος διαβάζει και ποιος/αν σχολιάζει...
Αυτά και Χρόνια Πολλά και πολύ χαρούμενα να περνάς στο Μπλογκοχώριον!:)))

novisant είπε...

τσ τσ τσ τσ....τωρα να πω οτι κανεις σαν τη μάνα μου θα είναι κακία? Ολα σου βαίνουν καλώς κι εσυ το παραπονάκι το έχεις πριν την τελεία. Εδω είμαι βρε! Σε παρακολουθώ ανελλιπώς.... αμ πώς!
Τωρα που έγινες τόσο διάσημος θα σε αφήσω? Τωρα που μπορώ να λέω ότι έχω έναν φίλο που σπάει στατιστικές σχολείων (αντε κι ενα κοπλιμεντο για να δεις οτι στην καρδια μου σ'εχω)!
Θα τα λέμε, μάκια!

demetrat είπε...

αυτή τη σεράτια, πολύ τη σκιάζομαι.
Τίποτα σε πιό λούμπεν δέν έχετε;
δ

Ανώνυμος είπε...

χάπι μπέρθντει, αιμόφιλε παραπονιάρη, αφού το ξέρεις βρε πως σε αγαπάμε, γιατί γκρινιάζεις; ο b for britzola ή maradona της ποίησης ή clash city rocker ή κακοκάλαντα φανάτικ69 ή τέλοσπάντων δε θυμάμαι με πόσα άθλια ψευδώνυμα σε έχω σχολιάσει (ούτε πόσες φορές σε έχω κουτσομπολέψει αυτοπροσώπως)σε στέλνει όλη την αγάπη του... συνέχισε την αστείρευτη παραγωγή σοβαρότητας(καλό,εεε), έτσι σε γουσταίρνουμε!!! φιλάκιαααααα
υγ: Αυτά της σεράτιας δεν τα καταλαβαίνω, πες την να φτιάξει κάτι πιο ουγκ, να καταλαβαίνουμε και μεις οι πιο μονοδιάσταστοι τύποι...

Ανώνυμος είπε...

Ακριβέ μου Αιμόφιλε
Με τη σειρά μου κι εγώ σου στέλνω την αγάπη μου (άντε παραπονιάρη, στα ώπα ώπα σε έχουμε και σε ζηλεύουνε).
Τις ευχές μου στο μπλογκ

Ανώνυμος είπε...

Είιιιιιιιμαι το δεκατοτρίτο σχοοοοοολιο!!! γιουπιιιιιιιιιιι

Το εργαλείο είπε...

Θα ήθελα να κάνω μία παρατήρηση η οποία δεν θα ήθελα να παρεξηγηθεί. Θεωρώ ότι ενώ το μπλόγκ του αιμόφιλου έχει δώσει πολλές ιδέες και είναι γενικά πολύ ξεχωριστό ως προς το στυλ και το χιούμορ του, τα σχόλιά του δεν έχουν προσθέσει κάτι σε αυτό. Δεν έχω διαβάσει κάτι σε σχόλιο το οποίο να ανοίγει μία συζήτηση να έχει να πει κάτι ενδιαφέρον (όσο θυμάμαι τουλάχιστον, εξαίρεση το κογιότ κ.α.). Δεν έχω καμία διάθεση να φανώ σοβαροφανής (αν και μάλλον το κάνω λίγο) ούτε σε καμία περίπτωση να υποβαθμίσω ανθρώπους που σχολιάζουν τις δημοσιεύσεις του αιμόφιλου.

Χρόνια πολλά και
Πάμε για όλα

Utopia είπε...

...τρελανέ μας κουμπάρε!
Χρόνια σου Πολλά,Αιμόφιλε!

Υ.Γ.
1)Ακόμα περιμένω το gadgetάκι που παράγγειλα!
2)Τα έστω καιθ΄υπόδειξιν εικονο-ποιήματα της Σεράτιας Μαρκένσες,με τρελάνανε(δις!)

Viva La Revolution!

Utopia είπε...

και καθ΄υπόδειξιν...

Φτου σου(ξανά)...

Tic Tac είπε...

Αδιαβαστος δε θα πας παντως...στο λεω με σιγουρια.

Happy virtual years.

ο αποτέτοιος είπε...

εργαλειο, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

(χωρίς διάθεση παρεξήγησης και από τη μεριά μου)

ΑυτοΑνοργάνωση είπε...

Πάντως, αγαπητό εργαλείο, εγω πιστεύω πως κατα καιρούς, σχόλια αναγνωστών/στριών (πολίτικαλυ κορέκτνεςς,μάη άσσ πέηνς)έχουν προκαλέσει την αντίδραση του ασθενούς,πάντα όμως με την λεπτότητα, ευγένεια κ υπέροχη αίσθηση του χούμορ,ε,που διακρίνει τον φιλο μας!
Τεμπελίαζει όμως!
ΜΜΠΡΡΡΡΡΡ!
ΝΤΕΕΕΕΕΕΕ!
Το κοινό ουρλιάζει"κι άλλο"!

Τα σέβη μου
κ
χρον
πολ!
αι
ια
λα
λαλαλαλαλααααααααα!